Onze diensten

Bouwbedrijf Meekel is de specialist op het gebied van ontwikkeling. Of het nu gaat om een aanbouw, een dakopbouw of een geheel nieuw pand, wij nemen uw zorgen graag uit handen en begeleiden u door het gehele traject.

Nieuwbouw

Bent u van plan een woning te bouwen? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen het proces met u doorlopen en creëren op deze manier inzicht in het eindresultaat. De wensen van de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn tevreden wanneer u dat bent!


Verbouw

Uw woning uitbreiden of aanpassen? Wij denken graag met u mee en voorzien u van een advies op maat. Door onze jaren lange ervaring en specialistische kennis op het gebied van projectontwikkeling, brengen wij elk project tot een waar succes.


Onderhoud

Het goed onderhouden van uw pand is van essentieel belang. Kleine aanpassingen kunnen de levensduur van uw gebouw aanzienlijk verlengen. Door het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) wordt er inzicht verkregen in de toekomstige kosten. Zo komt u niet onverwacht voor grote uitgaven te staan en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.